20 Ocak 2013 Pazar

Mekan Önerisi: Ohannes Burger / Alsancak

İzmir'de yaşayan ve Bornova Küçükpark'a takılan hemen herkesin bildiği Ohannes Burger bir süre önce Alsancağın ortasına yeni şubesini açtı.. Ne zamandır gitmek istiyorduk.Sonunda bugün fırsat bulup gittik ve o muhteşem hamburgerlerden afiyetle yiyebildik :))

Ohannes Burger'in tarihçesini tam bilmiyorum, web sayfasına girdim ama pek bir bilgi bulamadı ama söyleyebileceğim tek şey, eğer hamburger yemek istiyorsanız burayı mutlaka denemelisiniz. Zaten sloganları da "Hamburgerin atası değil babası".. 

Odun ateşinde pişen susamlı çıtır ekmek arasına kocaman ama gerçekten kocaman bir hamburger köftesi koyuyorlar.. Menü çeşitlerine göre Turşu, peynir, marul, çeşitli baharatları da eklelemeyi unutmuyorlar. Hamburgerin yanına ev yapımı lezzetinde patates kızartması ve soğan halkalarını da ekleyince ortaya tadına doyulamayacak bir lezzet menüsü çıkıyor.

Ohannes burgerin web sayfası: http://www.ohannesburger.com/, Bornova'da ararsanız küçükparka civarında.. Alsancak'ta ararsanız da Sevinç Pastanesinden denize doğru yürürken sağ tarafta kalıyor.

Aranızda bu lezzeti tadan var mı? Sizce nasıl güzel mi?

1 yorum:

  1. Enfes ki ne enfes. Benim neredeyse her öğlen uğrak yerim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...