13 Ocak 2013 Pazar

Mekan Önerisi: Alin's Cafe Bostanlı

Bir süre önce Bostanlı'da Alin's cafe yeni şubesini açtı.. Ne zamandır gitmek istiyorduk, bugüne kısmetmiş.
Alin's cafe aslında bir cafeler zincirine sahip, özellikle Ege bölgesindeki açığın farkında ve bana göre çok büyük rakiplerinin olmadığı bölgelerde liderliği elinde tutmak için çabalıyor..

Alin's Cafe'nin diğer bir özelliği de, günün hangi saatinde olursa olsun gidebilir ve
lezzetli yemeklerini tadabilirsiniz. Alin's Cafe'nin şu anda İzmir'in dışında Muğla, Marmaris, Aydın ve Bodrum'da şubeleri bulunuyor.

Biraz da Bostanlı'da yeni açtıkları mekan hakkında bilgi verelim; cafeye ilk girdiğinizde iyi bir mimar tarafından tasarlanmış olduğunu hissedebiliyorsunuz. Sanki evinize gelmiş gibi sıcak bir mekan hissi uyandırırken, farklı farklı bölümleriyle şık, estetik ve fonskiyonel bir mekana geldiğinizi hemen anlıyorsunuz.

Menüleri diğer Alin's cafeler gibi kendine özgü tasarımlara sahip..Ve tabi ki yemekleri de öyle.. Uzak doğu yemeklerinde oldukça başarılı olan Alin's cafenin pizzasını da iddiali buluyorum.

Fırında pişen patates yemekleri, makarnalar, ve tavuklu etli güveç tabaklarına bakarken ne yemek istediğinize bir türlü karar veremiyorsunuz ama merak etmeyin, fiyatlar öyle uygun ki..Sık sık gelip her bir yemeği deneyebilirsiniz..

Bostanlı Alin's Cafe'ye mutlaka uğrayın derim.. Pişman olmayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...