6 Ocak 2013 Pazar

Film Önerisi: Aşk Yemini (The Vow)

Bir trafik kazası ile hayatınızın son 5 yılı hafızanızdan silinip gitse neler olur bir düşünsenize..5 yıl once belki bekardınız, belki de başka biriyle nişanlıydınız.. Peki eşiniz neler yaşardı..
İnsanı düşündüren, hayatın aslında yaşadığımız anların bir toplamı olduğunu bize tekrar hatırlatan harika bir romantik film izlemek isterseniz bu filmi size kesinlikle tavsiye ediyorum. Orijinal adı “The Vow” olan 2012 yapımı olan filmin
Türkçe’ye tercümesi “Aşk Yemini” olarak yapılmış.
Filmin imdb puanı 6,7. Filmde kaza geçirip hafızası silinen kadını Rachel McAdams, kadının eşini de  Channing Tatum canlandırıyor.. Kadının en son hatırladığı şey başka biriyle nişanlı olduğu olsa da, nişanı atıp şu anda tanımadığı eşi ile evli olduğu gerçeğini kabullenmesi çok kolay olmayacaktır.
Filmde beni üzen daha çok koca rolündeki karakterin yaşadığı çaresizlikti.. Anne babasını da kaybetmiş bir genç olarak, tek ailesi olarak gördüğü eşinin de onu hatırlamaması ve aralarına mesafe sokması kim bilir ne kadar da zordur..
Bu arada bu filmdeki bazı sahnelerin Özcan Deniz’in “Evim Sensin” adlı filmindekilerle çok benzer olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Neyse ki film mutlu sonla bitiyor, ve biliyormusunuz bu film gerçek bir hikayeden uyarlanmış. Filmin sonunda gerçekten bunlar yaşamış kişilerin fotoğrafları da yayınlanıyor.
Sevgiliniz yada eşinizle sıcak bir kış akşamında evinizde romantik bir film izlemek isterseniz o günler için bu filmi mutlaka arşivinizde bulundurun derim..
@GiderliBlog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...