8 Ocak 2013 Salı

Yirmi dakika 2.bölümünde daha mı başarılıydı?

Yirmi dakika dizisi ikinci bölümüyle de başta beni olmak üzere bir çok insanı ekrana kilitledi.. Bu defa Tuba Büyüküstün de oyunculuğunu göstermiş..Sağnak yağmurun altındaki çaresizliği ve hücreye kapatıldığında şuurunu kaybedişini çok güzel canlandırdı.. Bence ilk bölümde duş sahnesiyle gündeme oturmaya çalışmasından daha başarılıydı bu bölümde..

Gelelim İlker Aksum'a.. Böyle bir oyuncuyu belki de "evet işte gerçek oyuncu böyle olur" dedirtecek kadar beğenmemizi sağlatan başarısının sebebi; bir oyuncu gibi değilde sanki sokaktaki sıradan bir insan gibi davranabilmesi bana göre.. Gerçekten günlük hayatta normal bir öğretmenin başına bunlar gelse, nasıl tepkiler verirdi, nasıl ağlardı, nasıl korkar yada sevinirdi görebiliyoruz çok net olarak..

Star TV Yirmi Dakika'nın 2.bölümünde de reklam arası vermedi, soluksuz dizi keyfine devam etti.. Bakalım ne kadar daha böyle devam edecek :))

Sizce ikinci bölüm nasıldı? Mantık hataları var mıydı? Sizce "Melek" gerçekten melek mi yoksa şeytan mı? Sizce bıçaklanan kişi, karısı tarafından bıçaklatılmış olabilir mi?
Yorumlarınızı bekliyorum...

@GiderliBlog

2 yorum:

  1. tuba oynamasaydı ılker aksum gıbı profosyonel bır oyuncuyla dızı daha basarılı olacaktı...

    YanıtlaSil
  2. Sizce Tuba Büyüküstün yerine kim oynasaydı daha yüksek reyting alırlardı?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...