1 Ocak 2013 Salı

2013 Hoşgeldin.. Yılın ilk günü nasıl geçti?

Yılbaşı yılbaşı derken sonunda 2013 yılının ilk günü de geride kaldı.. Eşimle bu yılbaşını evde geçirmeye karar verdik..İşten çıkınca doğru Kipa’ya gittik..Kipa’ nın mezelerini severiz, patlıcan ezmesi, rus salatası ve humus aldık ama içli köfte kalmamıştı. Oysa eşim içli köfteyi çok sever, tabi çok üzüldü... Cips, kola ve diğer abur cuburlarımızı da alıp Kipa’dan çıktık. Eve giderken içim rahat etmedi, hemen yol üzerindeki başka bir alışveriş merkezine döndüm içli köfte bulabilme ümidiyle..Neyse ki burada vardı içli köfte..O da ne! çok güzel yaprak sarma da vardı, ondan da bir miktar alıp evimize döndük.
Dominos Pizza’nın internet sitesinden pizzalarımızı sipariş ettik..Dominos’un web sitesinde pizzanın hazırlık aşamaları online olarak
izlenebiliyor.Pizza ne zaman hazırlanıyor, ne zaman fırında pişiyor ya da ne zaman yola çıktı görüntülenebiliyormuş, çok hoşumuza gitti bunları izlemek..
Kutu gibi küçük bir evimiz olduğu için yemek odası haline getirdiğimiz katlanabilir camlı balkonumuzdan yemek masasını geçici olarak salona taşıdık ve tatlı eşim masayı aldıklarımızla donatmaya başladı.. Sonra da gidip o muhteşem siyah elbisesini giyerek masallardaki periler kadar güzel oldu..
Yeni yılın ilk saatlerinde dışarı gezmeye çıktık, Karşıyaka’da aşırı bir yoğunluk yoktu sadece iskele meydanında Konser bitmiş ve bir kalabalık dağılıyordu.. Alsancak’ta insanlar alkolün kanlarında dolaşmaya başlamasıyla coşmuştu, trafik kilitlenmişti.. Eşim se oturduğu yerde uyumaya başlamıştı J)
Yaklaşık 2 saat sonra evimize geri döndük, Victoria’s Secret Defilesi henüz yeni başlamıştı, Rihanna sahnedeydi.. Kısa bir süre sonra da Justin Bieber.. Defilenin bitmesini beklemeden uyuya kaldık..
Sabah 10.30 civarı ayaktaydım..Mutfağa gidip eşim için ufak bir kahvaltı hazırladım, annemin hediye ettiği kahvaltı tepsisine koyup eşimi uyandırmaya gittim.. Biraz sohbetten sonra Şehir Dışından gelen arkadaşlarımızla buluşmak için hazırlandık.. Önce Forum Bornova’da buluşalım diye karar verdik, ancak onların çıkışı kaçırması sebebiyle İzmir çıkışındaki Vebaş Kafe’ye gittik..İyi de yaptık bence çünkü çok daha sakin bir ortam vardı.. Yılbaşı gecesinden sonra insanın gözü sakin biryerler arıyor tabi..Vebaş kafenin manzarası da çok güzel, İzmir’i yüksekten görebiliyorsunuz.
Arkadaşlarımızı yola uğurladıktan sonra biz de eve dönüyorduk ki, benim minik kuşum “Acıktım” dedi.. Bu aslında “evde yemek yok, bu tatil gününde yemekle uğraşmak ta istemiyorum, hadi beni dışarıda yemeğe götür” demekti J.. Önce Küçükpark’ta Ohannes Burger’e gittik, fakat içeride oturacak yer yoktu, dışarısı da çok soğuktu.. Biz de Bostanlı’da Kumrucu Ömür’e gittik.. Garsonları biraz ukala olsa da güzel nezih bir yer tavsiye ederim..Kumrusu da kumpiri de güzeldir.. Birazdan “20 dakika” başlayacak, bakalım güzel bir dizi olmuş mu göreceğiz.. Bununla ilgili de bir yorum yaparım daha sonra.
İşte yeni yılın ilk günü böyle geçti..İnşallah tüm yıl hepiniz için böyle dolu dolu, sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçer… Sizler yılbaşının ilk gününü nasıl geçirdiniz anlatsanıza?
@GiderliBlog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...