13 Ocak 2013 Pazar

Film Önerisi: Cem Yılmaz'ın son filmi CM101MMXI Fundamentals

Bu akşam geç te olsa Cem Yılmaz'ı sinemada izlemeye gittik eşimle.. Tek kelimeyle, Cem yine yapmış yapacağını.. Bazılarımız Cem Yılmaz'ı o kadar da beğenmiyor olabilir, belki sadece bir marka haline gelmiş olmasından dolayı popüler olduğunu söyleyebilir ama bana göre Cem Yılmaz'ın başarısı tesadüf değil.. Düşündüğünüzde aslında hepimizin zaman zaman üzerinde kafa yorduğu belki de geyik yaptığı konuları anlatıyor ama anlatmak var anlatmak var..

Gitmeyenler için hemen söyleyeyim "CM101MMXI Fundamentals" bir sinema filmi ama aslında Cem Yılmaz'ın bir gösterisini izliyorsunuz. Bundan önceki gösterilerini nasıl izlerdik? Cem Yılmaz turneye çıktığında Şehrimiz'e gelirdi ve çok yüksek bilet fiyatları vererek şovunu izlerdik..Oysa şimdi sadece bir sinema bileti fiyatına izledik gösteriyi. Hem böylece Cem'in gösterisi çok daha büyük kitlelere de ulaşabilmiş oldu. Cem yine süper zekasını kullanmış anlayacağınız, belki sürüm yaparak daha fazla kazanıyor, kesinlikle daha az yoruluyor ve belki de korsanı da önlemiş oluyor bu şekilde..

Gitmek isteyen ama tereddüt edenler için tavsiyem kesinlikle verdiğiniz paraya değecek.. Gülmekten artık "yeter" deme noktasına gelebilirsiniz. Keyifli seyirler dilerim.

1 yorum:

  1. yazılarınızı wizyonfilm.blogspot.com olarak beğenerek takip ediyoruz. başarılarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...