20 Şubat 2013 Çarşamba

Kısa Kısa #1

** Evimize hırsız girdiğini daha önce anlatmıştım, kısa bir süre sonra kapımız gecenin 23.30 unda tekrar yoklandı.. 155i aramamızla ekiplerin gelmesi bir oldu saolsunlar, ama sonuçta hırsızlar yine de yakalanamadı.. Tabi bu ikinci olay bizi iyice tedirgin etti.. "Vay be adamlar bu saatte kapımızı çalma cesareti gösterebiliyorlar" diye düşündük veee ekonomiye can vermeye karar verdik.. İlk etapta bir demir kapı siparişi verdik, inşallah bugün takılmış olacak.. Sanıyorum demir kapı bir miktar caydırıcı olabilir, ama tabi bir kamera ve alarm sistemi kurdurmak daha doğru geliyor bana.. Hatta bu alarmların sessiz tipleri varmış, sistem otomatik olarak polisi arayıp ihbar ediyormuş..

** 20 dakika dün akşam yine bizi ekrana kilitledi.. Bence bir dizide önemli olan bir noktada budur.. Eğer 7. , 8. bölümü izlemiş ve dizi bittiğinde hala dizi hakkında birşeyler düşünüyorsanız hatta birbirinizle olabilecekleri tartışıyorsanız dizi istediğini başarmıştır. Bu dizinin güzel yanı, her bölümde tahmin edilebilenin dışında olayların olması.. Ama doğruyu söylemek gerekirse dizideki müzikler vasat, ve hep aynı şarkılar var.. İntikam'da ise zengin ve ihtişamlı hayatları izlerken ve çekici müzikleri dinlerken ayrı bir boyuta taşınıyorsunuz ama İntikam'ın da hikayesi 20 dakika kadar sürükleyici değil bence..

** Bu yaz İtalya'ya gitmeyi planlıyoruz ama turla mı gitsek yoksa biletimizi alıp kendimiz mi gitsek karar veremedik, önerisi olan varsa bekleriz. Venedik, Floransa ve Roma'yı görmek istiyoruz, ekstradan Milano'yu da görebilirsek ne ala..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...