27 Haziran 2014 Cuma

Hayırlı Ramazanlar...

2014 yılının da Ramazan Ayı'nı görmek nasip oldu sonunda, İzmir çok sıcak 2 gündür.. Oruç tutanlar biraz zorlanacak gibi, Allah herkese sabrını versin..

Epey zamandır birşeyler yazmamışım içimden geldi bugün biraz son günlerimden bahsetmek istedim.
Yoğun iş temposundan bunalmıştım, bir iş fırsatını bahane edip iki günlüğüne de olsa eşimle birlikte Güney'e doğru kısa bir kaçamak yaptık.. Kısaydı, yetmedi ama öyle iyi geldi ki anlatamam.. Hele tatilin dönüş yolunda son kez Akyaka'daki azmak nehrinin serin sularına ayaklarımızı sokarak serinlemeye çalışmamızı hiç unutamıyorum..

Favori denizlerimden biri olan Dalyan'ın iztuzu sahilinde resmen banyo suyu gibi bir su ile bıcı bıcı yaptık :)) ama çok keyifli bir yer şu iztuzu ya.. Evet pek yüzülmüyor hem dalgalar hem de denizin sığ olması yüzünden ama çok güzel oyalanılabiliyor bence orada.. çocuklu aileler için de ideal çünkü heryer alabildiğine kum, ve sığ bir deniz... kesinlikle tavsiye ediyorum mutlaka iztuzunu insan hayatında bir kere görmeli..

Marmaris sönüktü biraz bu sefer ama belki bana öyle gelmiştir... Eskisi kadar yoğun bir kalabalık görmedik sokaklarda, gece hayatında da sanki ufak bir düşüklük gözümüze çarpmadı değil..

Eşimin yeni çıkan soğuk ürtikeri hastalığı sebebiyle bu kez endişemiş olsada yine Turunç'un arkasındaki koy olan AMOS'a da uğramadan edemedik :) Neyse ki eşimin de kendini alıştırma çabalarıyla çok büyük bir sıkıntı oluşmadan denize burda da girebildik..

Ve en son dönüş yolunda Çine'de yenilen çöpşiş.. Resmen tatilimizi planlarken ilk aklımıza yiyeceğimiz çöpşişler geliyor hep.. Yalnız eskiden Muğla tarafından İzmir yönüne giderken ortada refüj ayrımı olmadığı için araba ile çöpşişçilerin tarafına geçiş yapabiliyorduk.. Şimdi ise ya arabayı karşıda bırakmalısınız yada ileriden U dönüşü yapıp karşı yöne doğru gideceksiniz..Bu eziyetlere değer mi demeyin... Sakın demeyin :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...